woensdag 16 januari 2013

Leuke klus

Gisteren mocht ik weer een klus doen als fotostylist. Wat een geweldige job om te doen!
Fotograaf Laurence Delderfield (klik) en ik moesten ons melden op deze locatie.
Hoe mooi wil je het hebben?

6 opmerkingen:

 1. dat is geen straf om te doen echt super gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb jij ook een geweldig beroep! Ben benieuwd naar de foto's. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De voordelen van laminaat:


  Laminaat is duurzaam
  Laminaat biedt een sterk en duurzaam vloeroppervlak dat ideaal is voor ruimtes die veelvuldig gebruikt worden. Bovendien is het een goede optie voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
  Alle laminaatvloeren hebben een erg sterke en duurzame afwerkingslaag waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen en deuken dan vinyl- of houten vloeren. Daarom bieden de meeste goede fabrikanten ook een garantie van 25 jaar tegen slijtage en beschadigingen.

  Laminaat is vlekbestendig
  In vergelijking met tapijt of een houten vloer is laminaat beter bestand tegen vlekken. De vezelplaten worden afgewerkt met een kunststof toplaag die vlekbestendig is.

  Laminaat verbleekt niet
  Laminaatvloeren verbleken na verloop van tijd niet. Dit in tegenstelling tot houten vloeren die bleker worden na herhaaldelijke blootstelling aan de zon.

  Laminaat is vochtbestendig
  Laminaatvloeren kan je ook (laten) plaatsen in ruimtes met een hogere relatieve luchtvochtigheid dan normaal gezien het geval is. Een houten vloer wordt daarentegen niet aangeraden in dergelijke ruimtes aangezien het materiaal dan zou kromtrekken of barsten. Hout zet immers uit en krimpt terug.

  Laminaat is verkrijgbaar in een veelheid van kleuren en stijlen
  De collectie kleuren, stijlen, vormen en ontwerpen die verkrijgbaar is voor laminaatvloeren is enorm uitgebreid. Voor elke interieurstijl en omgeving is er wel een gepast design beschikbaar.

  Laminaat is economisch
  Vergeleken met andere vloeren biedt een laminaatvloer de beste prijs-kwaliteitsverhouding op lange termijn. Als je de verschillende vloeropties vergelijkt over een periode van 25 jaar, dan kan je stellen dat je tapijten 2 á 4 keer moet vervangen, dat houten vloeren 3 tot 5 nabehandelingen nodig hebben en dat je een vinylvloer minstens 3 keer opnieuw dient te leggen.

  Laminaat is gemakkelijk te plaatsen
  Laminaatvloeren zijn zwevende vloersystemen die niet ontworpen zijn om bevestigd te worden aan een houten ondervloer. Ze zweven eerder zodat ze zich beter kunnen aanpassen aan de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid van het binnenmilieu. Je kan ze daarom plaatsen op een bestaande vloer, op een ondervloer en zelfs op beton. De meest populaire laminaatproducenten van de markt bieden lijmloze kliksystemen aan waarmee je laminaatplanken gemakkelijk in elkaar klikt. Je hoeft een laminaatvloer daarom niet door vaklui laten te plaatsen, je kan het gerust zelf.

  Laminaat is gemakkelijk te onderhouden
  Het enige dat je moet doen om een laminaatvloer te reinigen is regelmatig stofzuigen en vegen met een vochtige zwabber.
  Ook al is laminaat een krasbestendig product, toch kan het zijn dat scherpe steentjes en vuiltjes onder een bepaald gewicht zichtbare krassen op de beschermende toplaag achterlaten. Laminaatvloeren zijn echter niet ontworpen om opgeschuurd of gepolijst te worden. Kleine krassen kan je herstellen met een speciale stick in dezelfde kleur als je laminaat en kieren in de naden kan je opvullen met vulmateriaal. Deze herstellingen zijn relatief eenvoudig. Als er grote beschadigingen zijn, kan je altijd nog de aangetaste plank vervangen.

  Laminaat bevordert de gezondheid
  Meer en meer bronnen tonen aan dat laminaat en hout een gezondere leefomgeving bieden in vergelijking met tapijt en matten. In ruimtes uitgerust met een tapijt stapelen grotere hoeveelheden stof, vuil en huisstofmijten zich op. Daarom raden dokters aan patiënten met een acute stofallergie aan om al het tapijt in huis te verwijderen en te vervangen door laminaat.

  www.laminaataccuraat.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een goed boek voor mij , moet ik zeggen dat je je uiterste best doen voor deze blog .

  Houten Vloeren | Houten Vloer

  BeantwoordenVerwijderen