woensdag 5 september 2012

Publieksdag Interiors UnitedINTERIORS UNITED is het nieuwe event waar de slapen- & wonen branche elkaar ontmoet, elkaar inspireert en van elkaar leert! Deelnemers tonen hun noviteiten op een breed opgezet platform. De bezoeker krijgt naast productpresentaties en een inspirerend activiteitenprogramma ook tools aangereikt die direct toegepast kunnen worden in de praktijk.

Open dag voor de consument, zondag 9 september 2012

Vraag je gratis kortingskaarten aan voor de open dag van INTERIORS UNITED. In plaats van 10 euro per persoon betaal je dan slechts 5 euro per persoon toegang! Ga hiervoor naar http://www.interiorsunited.nl/toegangskaarten/

Tijdens de open dag is er een uitgebreid programma aan presentaties en workshops waar u gratis aan kunt deelnemen.
- Workshop Moodboards maken
Door gebruik te maken van o.a. de door Sanoma aangeboden wonenbladen maak je met behulp van een professionele interieurstylist een moodboard voor een specifieke ruimte in je eigen huis.
- Gratis interieuradvies
Met een moodboard en een plattegrond van een ruimte van je eigen huis onder de arm bieden wij je een gratis half-uurs advies van een professionele interieurstyliste.
- Route Wonen Landelijke Stijl – EPN
EPN Belgiƫ heeft een route uitgestippeld met daarin alle exposanten die passen in het interieurbeeld van het blad Wonen Landelijke Stijl.
- Route Stijlvol Wonen – EPN
EPN Belgie heeft een route uitgestippeld met daarin alle exposanten die passen in het interieurbeeld van het blad Stijlvol Wonen.

Locatie: Home Trade Center, Symfonielaan 1 in Nieuwegein

1 opmerking:

  1. I'd like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now ;)
    My web site: diamond titanium rings

    BeantwoordenVerwijderen