dinsdag 29 juni 2010

En nog een artikel

Artikel in Doetinchems Vizier 23 juni 2010

Het zit ‘m in het onafhankelijke

DOETINCHEM - Naast de eigen professionele binnenhuisadviseurs is er bij Van der Woude Interieurs nu ook de mogelijkheid om een professioneel objectief advies te laten maken door één van de zorgvuldig geselecteerde interieurstylistes.
De stylistes bieden begeleiding op het hele traject bij aankoop van meubels, behang, verlichting, vloeren, gordijnen, kleuren, en materialen. Stylistes, speciaal geselecteerd door het bedrijf: ,,Een interieurstyliste moet inlevingsgevoel voor de klant hebben, zodat het juiste plaatje ontstaat waar de klant zich in thuis voelt", zegt Jack Kup van het bedrijf. ,,Hij of zij moet op de hoogte zijn en blijven van trends, een voorstelling kunnen geven aan de hand van een interieurtekening of moodboard, het totale plaatje goed voor ogen hebben en houden, en de klant hier goed in begeleiden."
De begeleiding is afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant, zegt Kup: ,, Zo is het mogelijk dat een styliste meegaat om bijvoorbeeld meubels en/of verlichting uit te zoeken en een interieurplan of moodboard maakt voor de klant. De klant wint hiermee dat ze een totaaladvies krijgen van een onafhankelijke interieurspecialist die niet 'gekleurd' is."
Wanneer mensen dit advies ter handen nemen en dit laten uitvoeren door Van der Woude Interieurs met een besteding van minimaal 7500 euro, wordt het advies cadeau gegeven. Volgens Kup is er een verschil tussen het advies van Van der Woude en andere interieurbedrijven: ,, Het zit 'm in de totale begeleiding, de moodboards of interieurtekening en het onafhankelijke."

Van der Woude Interieurs
van Ostadestraat 5 Doetinchem
Tel. 0314 - 323496 http://www.mooiingericht.nl/


klikklik voor het volledige artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten