maandag 4 januari 2010

Opdrachtgevers

Een greep uit enkele reacties van opdrachtgevers:


Hartstikke bedankt voor je fijne advies.Groetjes G.


Afgelopen vrijdag hebben we naar een afronding toegewerkt en de bouwvakkers uitgenodigd om het resultaat van hun noeste arbeid te bewonderen onder het genot van hapje en drankje, je kent dat wel. Zij waren zeer te spreken over het resultaat met toch wel de byzondere elementen die hier en daar toegepast zijn. We hebben wat!! commentaar gehad op die schouw en die "steigerbuizen" in huis. Maar daar kwamen ze op terug en tussen de hapjes door gingen ze regelmatig kijken.Een mooi geheel is t geworden. Daarom ook willen we je van harte uitnodigen om het prachtige resultaat te bewonderen. Vriendelijke groet L.E.
 

Een uur nadat je bij ons weg gegaan bent stond de kamer al in de zomer opstelling. De muren hebben inmiddels ook een kleurtje en ook voor de ramen hangen inmiddels zwarte!! vouwgordijnen. Het geheel maakt de kamer wel wat donkerder maar ook veel warmer en gezelliger. Ook het gebruik van zachtere accent kleuren was een fijne tip, dit brengt veel meer rust in de kamer. Wij zijn heel blij met het geheel zoals het er nu uit ziet. Nog bedankt voor al je tips, tekeningen en adviezen en als we nog vragen hebben weten wij je te vinden.groetjes R.en E.B.


Wij zitten er deze kerst mooi en gezellig bij mede dankzij jouw. Eergisteren heeft Huis no 56 de laatste meubels afgeleverd en wij zijn er helemaal blij mee. Ik denk dat wanneer je het terugziet er ook helemaal blij van wordt. Misschien is het voor jouw helemaal leuk omdat je er denk ik alles in terugvind wat jij geadviseerd hebt. Nogmaals dank. Hartelijke groet, D.v.d.B.


De kleuren zijn o.k., mooie uitstraling. F.W.


Wat een leuke ideeën, ben supertevreden, hartstikke bedankt. J.H.


Inmiddels wonen wij al weer 5 weken in ons nieuw huis. We zijn in de wolken. Ik wilde je nog laten weten dat de kleuren super zijn. Het geheel is erg mooi geworden. Bedankt voor je advies en wie weet tot ziens. Hartelijke groeten, J.enY.v.d.P.


Het ziet er prachtig uit en we krijgen veel complimenten. Onze dank. Met vriendelijke groet, K.v.D.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ineke, leuk hé al die complimenten!
  Ik bewaar ze ook , heb zelfs al eens een mooi woonboek van een klant gekregen met een lief berichtje er in.
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het zo leuk vinden om er foto's bij te zien! Geweldig leuke reacties, daar doe je het toch voor?

  Groet,
  Anetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas heb ik niet van elke woning foto's, maar van een paar woningen heb ik vorig jaar (2009)een aantal op de weblog geplaatst. Zodra er weer foto's zijn, zal ik ze plaatsen.
  En ja, dat klopt, hier doe ik het voor. Ik wordt daar helemaal blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh wat leuk zeg !
  t zou idd leuk zijn als je fotos erbij zet van voor en na de metamorfose ,dan kunnen wij ook meegenieten
  Ben heeeeel nieuwsgierig

  BeantwoordenVerwijderen